FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, yaşamını yitiren 25 yıllık asistanı Ayşe Esin Hadımlıoğlu’na veda etti.

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, 25 yıl birlikte çalıştığı asistanı Ayşe Esin Hadımlıoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

İzmir Amerikan Koleji mezunu olan Hadımlıoğlu ile hem Yapı Kredi Bankası’nda hem de Finansbank’ta birlikte çalıştıklarını söyleyen iş insanı Özyeğin, “25 yıl değerli emekleriyle yanımda olan Ayşe Esin Hadımlıoğlu hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim” dedi.

DERİN ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM

Özyeğin 25 yıllık mesai arkadaşına, “Profesyonel iş hayatım Yapı Kredi Bankası ve Finansbank dönemlerinde birlikte çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğum 25 yıl boyunca değerli emekleriyle yanımda olan Tolga ve Damla Kunt’un çok kıymetli anneleri Ayşe Esin Hadımlıoğlu hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim’ ilanı ile veda etti.

Ayşe Esin Hadımlıoğlu’nun cenazesi bugün öğlen Zincirlikuyu Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x